divendres, 16 de novembre del 2007

a TeNiR eN cOmPtE





Horari d'EF de segon:
·
Segon A: dimarts i dijous
·
Segon B: dimarts i divendres

A segon ja mos dutxam, ben igual que a primer, hem de dur roba i sabates de recanvi dins sa motxilla però envés de fer-mos net amb una tovalloleta ara mos dutxam. És una dutxa ràpida per llevar sa suor (només tenim 10 minutets) i a casa ja mos ensebonarem, farem net es cap ...

a TeNiR en CoMpTe



HORARI D'EDUCACIO FISICA DE PRIMER:

· Primer A: dimecres i divendres
· Primer B: dimarts i divendres.

Sempre que feim EF hem de dur roba dins sa motxilleta, quan arribam als vestidors tenim deu minutets per llevar-mos sa roba amb sa que hem vingut a s'escola i posar-mos sa roba d'EF, quan acabam sa classe tenim deu minutets més per:
· llevar roba
· fer net
· tornar a vestir-mos

Hem de dur una tovalloleta per llevar sa suor i ens hem de canviar sa roba interior (almenys camiseta i calces), ses sabates i sa roba de damunt.

diumenge, 11 de novembre del 2007

tRebAllaM amB eL coS

Durant aquest primer trimestre i un dia a sa setmana treballam per conèixer molt bé es nostro cos i s'altre dia vam jugar a fer postures còmodes, incòmodes, nombres i lletres... a veure si sabeu quins o quines són...



eS DivEndReS fEiM "rAcoNs"

Com que a s'escola petita feiem Psico, que mos agradava mooooolt i a s'escola grossa no tenim sala, ni coixins ni tot allò que necessitam... aquí feim una psico per racons.
Entre totes i tots muntam 5 o 6 espais i podem anar as que més mos agradi: n'hi ha de botar, d'enfilar-se, d'equilibris, de massatges, de fer gimnàstica, de disfrassar-se, altres de fer casetes o circuits amb coixins grossos ... Mirau, mirau quantes coses feim!!