dimarts, 23 de desembre del 2008

bOnEs fEstEs i fEliç 2009

Amb els millors desitjos ...
clicau damunt la postal


dimecres, 17 de desembre del 2008

Mini tennis a Ferreries

Després d'haver fet dues sessions de mini-tennis a s'escola tenim s'oportunitat de trobar-mos amb filletes i fillets d'altres escoles per fer unes activitats totes i tots junts. Ens trobarem dissabte dia 20 de desembre de 16h a 19h a sa plaça de l' Oar, a Ferreries.

dijous, 23 d’octubre del 2008

Mini-tennis

Des del CIME ens va arribar la oferta de practicar diferents esports i durant dues setmanes ens vindran a mostrar a jugar a mini-tennis, farem una sessió aquesta setmana i l'altra la setmana que ve, ens ho fiam passar pipaaaaa!!!!



dimarts, 23 de setembre del 2008

CoMeNçAm Es NoU cUrS !!!!

Començam es curs 08-09 i a veure si puc anar actualitzant es bloc ... enguany també hi haura notícies de ses filletes i fillets de tercer. Així idò aquest serà es bloc d'EF de primer, segon i tercer ...

dissabte, 1 de març del 2008

AnAm a Sa PiScInA !!!!!!!

Dimarts dia 4 començam a anar a sa Piscina Municipal ses filletes i fillets de 1rB i dimecres dia 5 ses filletes i fillets de 1rA. Hi anirem dotze sessions, a les 9h mos vindrà a cercar un autobús a s'escola i a les 10:30h tornarem ...
Segur que mos ho passarem molt bé!!!

dimarts, 19 de febrer del 2008



Ja sabem on és...!!!


Açò està "xupat" ...


Qui mos ha pres una gafa???


Açò és un poc enredós ...


A vam si mos posam d'acord....

dijous, 14 de febrer del 2008



Ui,ui,ui... mira que és complicat açò, eh??


Corre, corre que ja sabem on hem d'anar...!!!!


Mmmmm, no sé si mos posarem d'acord....!!!!!



Si que estan amagades.... no hi ha qui les trobi!!!


Mirau quantes gafes han trobat ja!!!!

divendres, 8 de febrer del 2008

"Balon-tiro"

A altres pobles se li diu "mato" o "cementeri". Per jugar-hi es necessita un camp rectangular dividit en dues parts i dos equips. Cada equip es col·loca a una part del camp i amb una pilota han de ferir es de s'altre equip. Si feren a qualcú i després sa pilota cau en terra... aquest/a a qui han feri està mort/a i ha de passar darrera s'equip contrari (fora del rectangle de joc) i seguir jugant intentant "matar" es de s'altre equip. Guanya s'equip que mata tots els altres. Variants: - Jugar amb dues o tres pilotes a la vegada. - Es morts es salven si maten a qualcú. - ...
.
.

AnIrEm A Sa PiScInA !!!!


Ses filletes i es fillets de primer anirem a sa piscina municipal: a través des programa "Obrim Portes" podem anar 12 sessions d'Educació Física a sa Piscina. Sa classe de 1rB hi anirà es dimarts de 9 a 10:30 i sa classe de 1rA es dimecres també de 9 a 10:30. Començarem es mes de març i durarà fins a finals de maig i haurem de pagar es transport.

Es material a dur a sa piscina és es següent:

  • Gorro. (És obligatori).

  • Xancletes. (Es recomana).

  • Banyador (de qualsevol tipus).

  • Tovallola i necesser per a sa dutxa.

ES DIVENDRES FAREM EDUCACIÓ FÍSICA A S'ESCOLA!!!


dimecres, 23 de gener del 2008

FeiM TeAtRe

Es fillets i filletes de primer farem un "teatret", primer vam triar uns quants contes: na Caputxeta, ses set cabretes, es tres porquets, es pastor i es llop, ... després vam fer grups i vam repassar es conte entre tots i totes i es proper dia començarem a assajar-lo. Quan el tinguem bé el mostrarem a tota sa classe.

CeRcAm Un TrEsOr !!!!

Durant aquest trimestre aprendrem a emprar un plànol... Ja vam xerrar entre tots/es què era un plànol, qui en feia, per a què servien... També vam fer-ne un de sa pista de futbol des pati i prest, prest haurem de cercar coses amagades pes pati emprant un plànol. Semblarem....PIRATES!!!!!


.
.

.
.

dimarts, 15 de gener del 2008

"BaLoN - sEnTaDo"

Per jugar a "balón-sentado" mos col·locam dins un terreny de joc (mitja pista de futbol, una pista de bàsquet, ...) i es tiren tres o quatre pilotes d'espuma. Qui n'agafa una no es pot moure del lloc i ha de tirar per ferir a qualcú altre, si ens feren i la pilota cau enterra esteim morts (si l'emparam, no) i hem de seure enterra allà on estàvem quan ens han ferit. Per salvar-mos tenim dues opcions quan qualque pilota ens arribi: passar-la a un altre mort/a o matar a qualcú que estigui dret/a.
És un joc molt divertit!! i practicam la punteria, els llançaments, trajectòries, recepcions, ... endemés hem d'estar molt atents i atentes!!!!

jA ha ArRanCaT eS sEgOn TrImEsTrE

Després de ses vacances de Nadal ja hem començat es segon trimestre i fins ses vacances de Pasqua treballarem nous continguts: habilitats amb pilota (botar-la, llançar-la, emparar-la, ...) tant a primer com a segon, també treballarem un poquet l'expressió corporal a primer (mímica, dansa, teatre, ...) i a segon ens convertirem en exploradors i exploradores i aprendrem a cercar coses emprant un plànol.... a vam si també trobam un tresor!!!
Ah! a primer seguirem fent racons tots es divendres i segurament anirem a ...SA PISCINA!!!!! es mesos de març, abril i maig però açò encara ho hem d'acabar de fermar i ja vos direm més coses...