dimecres, 25 de febrer del 2009

tOt Es PaTi

Ja tenim es plànol de tot es pati de s'escola!!! Ara ja comença a ésser més difícil ... es pati és molt gros i si no mos hi fixam bé no cercam allà on toca. Primer feim grups de 3 i amagam 5 coses (gafes d'estendre, cada grup d'un color) i després ens baratam es plànol amb un altre grup, noltros cercam ses que han amagat ells i ells cerquen ses nostres. A vegades estan amagades davall una pedra, darrera unes herbes, ... Mos hi hem de fixar moooooolt!!!!!


2 comentaris:

Bel ha dit...

Hola, sóc una mestre d'educació física d'un petit centre de Mallorca i jo també vaig dur a terme una activitat semblant a aquesta, amb els alumnes de 2n cicle, aprofitant un plànol de la remodlació del centre. Pensava que estaria bé però la implicació dels alumnes i la motivació que els va donar la vaig haver d'aprofitar i millorar les activitats i ampliar-les arribant a fer una gimcana, va està molt bé i ho recoman a qualsevol que tengui ganes d'implicar-se.

Cristian Llabres ha dit...

Hola Bel, noltros ho vam fer com un "joc de pirates" d'amagar i trobar tresors. Primer cada grup (de 3)amagava 5 objectes i després havia de cercar els amagats per un altre grup. Pens que els va agradar ... ;-)